Mød EUDP på Klimafolkemødet 2024

Klimafolkemøde
Klimafolkemødet

Mød EUDP, GUDP og MUDP på Klimafolkemødets gule scene d. 29. august kl. 13.45.

Bliv klogere på fremtidens teknologiske løsninger – og hør, hvordan du kan få tilskud til lige netop din grønne teknologiløsning – når EUDP sammen med GUDP og MUDP indtager Klimafolkemødet i Middelfart.

Der uddeles sammenlagt over en halv milliard kroner om året fra de tre udviklings- og demonstrationsprogrammer Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (EUDP), Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) og Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP). 

De mange millioner går til udvikling af en bred vifte af nye energi-, fødevare- og miljøteknologiske løsninger. Programmerne er således med til at finansiere en lang række teknologier, der bliver afgørende for den grønne omstilling. 

Sammen indtager de tre programmer Gul scene på dette års Klimafolkemøde i Middelfart, hvor du kan blive klogere på fremtidens teknologiske løsninger og mulighederne for at søge offentlig medfinansiering af innovative teknologiprojekter. 

Find os i programmet d. 29. august kl. 13.45. 

Se hele programmet her.

Om Klimafolkemødet

Klimafolkemødet i Middelfart er en årlig begivenhed, som sætter klimaet øverst på dagsordenen over tre dage. I år finder Klimafolkemødet sted d. 29.-31. august på KulturØpladsen i Middelfart.

Klimafolkemødet er klimakampens største arena for praktisk inspiration. Her skabes inspiration ved at forbinde folk, skabe fest og kulør, give plads til det nye, tage de faglige debatter og vise de videnbaserede eksempler. 

Det årlige program er udformet, så deltagerne på kryds og tværs får en mulighed for at møde andre engagerede mennesker, danne nye partnerskaber og netværk – og frem for alt have det sjovt, hele familien, store og små. 

Læs mere på Klimafolkemødets hjemmeside. 

Kontakt

Amanda Videbæk Laasholdt

Amanda Videbæk Laasholdt

Kommunikation

+45 33 95 09 71